Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging: Voel je veilig

Bij optimaal wooncomfort speelt veiligheid een cruciale rol. Om thuis ongestoord te kunnen genieten in een ontspannen sfeer, is het van groot belang dat u zich in en rondom huis veilig voelt.

Wij zijn ruim 40 jaar gespecialiseerd in beveiliging en bewaking. Wij kunnen voor u een compleet veiligheidspakket op maat samenstellen, met een alarmsysteem dat volledig op uw woning is aangepast.

Advies op maat

Wij maken een beveiligingsconcept op maat en bieden geen standaardoplossingen: geen één object is immers hetzelfde. Op basis van uw wensen en eisen stellen wij een persoonlijk beveiligingsplan op dat voldoet aan de geldende regelgeving. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw systeem aan alle eisen voldoet en dat uw woning optimaal is beveiligd.

In sommige gevallen kan uw verzekering de eisende partij zijn bij de aanschaf van een beveiligingssysteem. Wij kunnen het contact met uw verzekeraar verzorgen en nemen u graag een zorg uit handen. Wij kunnen tevens een beveiligingscertificaat afgeven op door ons aangelegde installaties, in sommige gevallen ontvangt u korting op uw huidige verzekering.

Wat als het alarm afgaat?

Wanneer uw alarmsysteem een melding genereert, en u heeft een abonnement op onze meldkamer, dan wordt u of een waarschuwingsadres direct op de hoogte gebracht. Dit betekent dat u weet wat er gebeurt, ook als u niet aanwezig bent. Onze  centralisten beoordelen de situatie en coördineren de opvolging van de alarmmelding. Indien gewenst zorgen wij ook voor alarmopvolging.

Nieuw: uw inbraakalarmsysteem bedienen via de app!

De nieuwe app biedt zowel particulieren als kleine ondernemers de mogelijkheid om op een eenvoudige manier het alarmsysteem te beheren van op afstand.