Brandbeveiliging

Branddetectie: Voel je veilig

U wilt er niet aan denken dat de veiligheid van uw gezin of uzelf in gevaar komt of dat al uw kostbare bezittingen bij een brand verloren gaan. Een tijdige signalering van een beginnende brand is dan ook van onschatbaar belang. Door het uitbreiden van uw inbraaksignaleringssysteem met brandbeveiliging, wordt u door een brandalarm op tijd gewaarschuwd wanneer er brand uitbreekt.

Gecertificeerd branddetectiebedrijf

Bij een uitslaande brand is iedere seconde van levensbelang. Daarom zijn er zeer strenge regels en eisen gesteld aan een brandalarm, die zijn bepaald in de NEN2535-norm. Brandmeldinstallaties mogen alleen geïnstalleerd en onderhouden worden door gecertificeerde Borg branddetectiebedrijven.

Rookmelders op uw alarmsysteem

Wellicht is uw woning voorzien van rookmelders, maar wat als uw brandalarm afgaat en u bent niet thuis?

Het is mogelijk om rookmelders te plaatsen en aan te sluiten op uw inbraaksignaleringsinstallatie. Zo bent u altijd verzekerd van doormelding van een brandmelding, naar onze 24/7 meldkamer.

Doormelding naar de meldkamer

Wanneer een brandmelding binnenkomt op onze meldkamer, wordt direct contact opgenomen met uw waarschuwingsadressen en – indien nodig – worden de hulpdiensten gealarmeerd. Onze centralisten zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bezig met uw veiligheid.