Gratis advies0161 458880

Welzijn

Blicon is gespecialiseerd in zorg-op-afstand technologie. Bij optimaal leefcomfort speelt veiligheid een cruciale rol. Met een welzijnsysteem dat is aangesloten op onze Welzijncentrale bent u ervan verzekerd dat er direct 24/7 hulp ingeschakeld wordt in geval van nood.

Welzijn

Extra veiligheid voor u, uw ouders of uw kinderen! Met een welzijnsysteem dat is aangesloten op onze 24/7 Welzijncentrale bent u ervan verzekerd dat er direct 24/7 hulp ingeschakeld wordt, zonder de kans dat u in een noodsituatie niemand of een voicemail bereikt.

Welzijnservices

Onze diensten en service op gebied van zorg-op-afstand technologie en mobiele alarmering, worden aangeboden door ons zusterbedrijf Welzijnservices. De diensten en producten bieden de gebruiker meer veiligheid en eventueel vrijheid en bieden gemoedsrust voor de gebruiker en omgeving.
“Met Welzijnservices heeft u iedereen altijd dichtbij!”

iStock_000016938951XXXLarge

Personenalarmering

Door middel van personenalarmering kan men in geval van paniek of nood 24 uur per dag, 7 dagen per week met één druk op de knop een paniekoproep doen. Er wordt direct 24/7 contact opgenomen met de waarschuwingsadressen via een spreek-/luisterverbinding of via beeldbellen. Op verzoek kunnen onze centralisten de hulpdiensten inschakelen en de exacte locatiegegevens doorgeven, zowel binnen- als buitenshuis.

De producten bevatten opties als GPS-locatiebepaling, Geo-fence, medicatieherinnering en lijntestbewaking.

  • Voor binnen- en buitenshuis
  • Hulp altijd binnen handbereik
  • 24/7 contact met onze meldkamer
  • Alarmeren én traceren
  • Voor uzelf, medewerkers, kinderen, hulpbehoevenden of senioren.

24/7 Welzijncentrale

Alle producten van Welzijnservices zijn gekoppeld aan onze eigen 24/7 Welzijncentrale.

Meer informatie?

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.