Gratis advies0161 458880

Inbraakbeveiliging Woning

Bij optimaal wooncomfort speelt veiligheid een cruciale rol. Om thuis ongestoord te kunnen genieten is het van groot belang dat u zich in en om het huis veilig voelt.

Inbraakbeveiliging Woning

Bij optimaal wooncomfort speelt veiligheid een cruciale rol. Om thuis ongestoord te kunnen genieten in een ontspannen ambiance, is het van groot belang dat u zich in en rondom huis veilig voelt. Wij zijn ruim 40 jaar gespecialiseerd in beveiliging en bewaking. Wij kunnen voor u een compleet veiligheidspakket op maat samenstellen, met een alarmsysteem dat volledig op uw woning is aangepast.

Per jaar worden er ruim 120.000 inbraken gepleegd, zowel ‘s nachts als overdag. Een inbraak of brand kan meer consequenties hebben dan u van te voren kunt bedenken. Zowel financieel, maar ook emotioneel moet u rekening houden met schade. Het alarmsysteem in uw huis zorgt ervoor dat u en uw persoonlijke bezittingen veilig zijn voor inbraak en uitslaande branden.

bediendeel blicon

Advies op maat

Wij maken een beveiligingsconcept op maat en bieden geen standaardoplossingen: geen één object is immers hetzelfde. Op basis van uw wensen en eisen stellen wij een persoonlijk beveiligingsplan op dat voldoet aan de geldende regelgeving. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw systeem aan alle eisen voldoet en dat uw woning optimaal is beveiligd. In sommige gevallen kan uw verzekering de eisende partij zijn bij de aanschaf van een beveiligingssysteem. Wij kunnen het contact met uw verzekeraar verzorgen en nemen u graag een zorg uit handen. Wij kunnen tevens een beveiligingscertificaat afgeven op door ons aangelegde installaties, in sommige gevallen ontvangt u korting op uw huidige verzekering.

Wat als het alarm afgaat?

Wanneer uw alarmsysteem een melding genereert, en u heeft een abonnement op onze 24 uur bemande meldkamer, dan wordt u of een waarschuwingsadres direct op de hoogte gebracht. Dit betekent dat u weet wat er gebeurt, ook als u niet aanwezig bent. Onze goed opgeleide en gescreende centralisten beoordelen de situatie en coördineren de opvolging van de alarmmelding. Indien gewenst zorgen wij ook voor alarmopvolging.

Nieuw! App alarmsysteem

De nieuwe app biedt zowel particulieren als kleine ondernemers de mogelijkheid om op een eenvoudige manier het alarmsysteem te beheren.

Meer informatie?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.