Gratis advies0161 458880

Camerabeveiliging

Wij kunnen de complete camerabeveiliging realiseren voor uw woning of bedrijfspand.

Camerabeveiliging

Een bewakingssysteem dat tegenwoordig niet meer weg te denken is, is een camerasysteem ofwel CCTV-systeem.

Camera’s geven zicht op alle ruimten, ook op plaatsen waar niet doorlopend iemand aanwezig is. Verder is cameraobservatie op vele manieren te combineren met inbraakbeveiliging en toegangscontrole; precies wat we bedoelen met total security management.

Registratie beelden

U kunt  zelf beelden oproepen, bijvoorbeeld met uw smartphone, tablet of PC. Zo heeft u altijd zicht op wat er om u heen gebeurt. Hiernaast kunnen de camera’s direct aangesloten worden op onze eigen meldkamer (video-verificatie) waardoor we 24 uur per dag beelden kunnen oproepen en actie kunnen ondernemen op momenten dat het nodig is.

Wat is voor u de beste oplossing?

Er zijn zeer veel mogelijkheden op het gebied van camerabeveiliging. Graag bekijken wij vrijblijvend welke oplossing aan uw wensen en eisen voldoet. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Camerabeveiliging voor uw woonhuis

Het is een prettig gevoel om te kunnen “zien” wat er rondom uw woning gebeurt. Denkt u ook aan het voorbeeld dat er ‘s avonds laat iemand aanbelt. Doet u open als u niet weet wie er aan de deur staat? Camera’s kunnen de extra ogen zijn voor plekken rondom uw woning en op uw terrein. Ook is het een belangrijke factor bij het verhogen van de pakkans van de ongenode gasten.

Camerabeveiliging voor uw winkel

De preventieve werking van camerabewaking vermindert het percentage diefstallen aanzienlijk. Bij een daadwerkelijke diefstal is het mogelijk om de plegers op te sporen en te vervolgen. Dit geeft een veilig gevoel voor u, uw personeel en uw klanten.

Camerabeveiliging voor uw bedrijf

Wat gebeurt er op uw bedrijf als u even niet kijkt? Door cameraobservatie kunt u alles zien wat er zich afspeelt.

Verder kunnen camera’s de bewakingsrondes en de portiersfunctie overnemen. Met cameraobservatie kan er vanuit de meldkamer bijvoorbeeld een hek worden geopend, voertuigen worden begeleid en toezicht worden gehouden op aflevering van goederen.

Terreinbewaking

Door het inzetten van camera’s kan een terrein 24 uur per dag bewaakt worden.


cctv

Meer informatie?

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.