Brandbeveiliging

Branddetectie: Voel je veilig

U wilt er niet aan denken dat de veiligheid van uw gasten, medewerkers en/of uzelf in gevaar komt of dat al uw kostbare bezittingen bij een brand verloren gaan. Een tijdige signalering van een beginnende brand is dan ook van onschatbaar belang. Door het installeren van een brandbeveiligingssysteem wordt u (of de brandweer) door een brandalarm op tijd gewaarschuwd wanneer er brand uitbreekt.

Gecertificeerd branddetectiebedrijf

Bij een uitslaande brand is iedere seconde van levensbelang. Daarom zijn er zeer strenge regels en eisen gesteld aan een brandalarm, die zijn bepaald in de NEN2535-norm. Brandmeldinstallaties mogen alleen geïnstalleerd en onderhouden worden door gecertificeerde Borg branddetectiebedrijven.

Beheer brandmeldinstallatie

Beschikt uw bedrijf over een brandmeldinstallatie (of ontruimingsinstallatie), dan bent u verplicht conform de NEN2654-1om deze maandelijks te controleren en die controles nauwgezet bij te houden.

Wij nemen u deze zorg graag uit handen. Lees meer over het uitbesteden van de beheerstaken. Houdt u het beheer liever in eigen huis, dan staan wij u eveneens vakkundig bij. Met onze opleiding Beheerder Brandmeldinstallatie heeft u in twee dagen de professionele beheerder die u nodig heeft.

Doormelding

Wanneer een brandmelding binnenkomt op onze meldkamer, wordt direct contact opgenomen met u of uw contactpersonen en – indien nodig – worden de hulpdiensten gealarmeerd. Onze centralisten zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bezig met uw veiligheid.