Cameraobservatie

Camerabewaking

Een bewakingssysteem dat tegenwoordig niet meer weg te denken is, is cameraobservatie ofwel camerabewaking.

Camera’s geven zicht op alle ruimten, ook op plaatsen waar niet doorlopend iemand aanwezig is. Verder is cameraobservatie op vele manieren te combineren met inbraakbeveiliging en toegangscontrole; precies wat we bedoelen met total security management.

Wanneer cameraobservatie?

Camera’s worden toegepast inzake camerabewaking, maar ook voor communicatie, besturing en veiligheid. Ze kunnen overal ingezet worden.

Winkel

De preventieve werking van camerabewaking vermindert het percentage diefstallen aanzienlijk. Bij een daadwerkelijke diefstal is het mogelijk om de plegers op te sporen en te vervolgen. Dit geeft een veilig gevoel voor u, uw personeel en uw klanten.

Bedrijf

Wat gebeurt er op uw bedrijf als u even niet kijkt? Door cameraobservatie kunt u alles zien wat er zich afspeelt.

Verder kunnen camera’s de bewakingsrondes en de portiersfunctie overnemen. Met cameraobservatie kan er vanuit de meldkamer bijvoorbeeld een hek worden geopend, voertuigen worden begeleid en toezicht worden gehouden op aflevering van goederen.

Terreinbewaking

Door het inzetten van camera’s kan een terrein 24 uur per dag bewaakt worden.

Registratie beelden

U kunt zelf beelden oproepen. Dit kan zelfs via uw smartphone, tablet-PC, iPhone of iPad. Zo heeft u altijd zicht op wat er om u heen gebeurt. Hiernaast kunnen de camera’s direct aangesloten worden op onze eigen meldkamer (alarmverificatie d.m.v. video-observatie) waardoor we 24 uur per dag beelden kunnen oproepen en actie kunnen ondernemen op momenten dat het nodig is.

Wat is voor u de beste oplossing?

Er zijn zeer veel mogelijkheden voor camerabewaking. Wij bekijken de mogelijkheden graag vrijblijvend voor u. Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Wij bieden niet alleen bewakingssystemen voor bedrijven, ook voor (draadloze) alarmsystemen, zoals een alarmsysteem voor uw woning, bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk de mogelijkheden in het gedeelte ‘Voor u thuis‘ op onze website.