Gratis advies0161 458880

Blicon feliciteert Welzijnservices met de overwinning van het Veiligheidsatelier Brabant 2015

Het Dutch Institute for Technology, Safety & Security organiseerde het Veiligheidsatelier Brabant 2015 met drie veiligheidsvraagstukken die zijn opgesteld door de drie Veiligheidsregio’s in Noord-Brabant. Op 21 december 2015 werd de winnaar van het Veiligheidsatelier Brabant 2015 bekend gemaakt door de heer Erik van Merrienboer, gedeputeerde van de provincie Noord-Brabant. De bekendmaking vond plaats in […]

lees meer

Helft slachtoffers inbraak slaapt met knuppel naast bed

Bron: Brabants Dagblad 29-04-2015 Bijna de helft van alle slachtoffers van een woninginbraak, slaapt nu met een knuppel, mes, pepperspray of vuurwapen naast het bed. Dat blijkt uit een onderzoek onder 1100 inbraakslachtoffers, dat morgen wordt gepresenteerd aan minister Ard van der Steur van Veiligheid en Justitie.

lees meer

Samenwerkingspartner Welzijnservices door Google naar Silicon Valley

Ons zusterbedrijf Welzijnservices is er trots op dat haar samenwerkingspartner Cubigo is genomineerd door Google als één van de meest beloftevolle technologische start-ups ter wereld!

lees meer

Steeds meer Nederlanders bang voor inbraak

Volgens het CBS denkt ruim een op de tien Nederlanders dat de kans (heel) groot is dat er bij hen wordt ingebroken. Dat aandeel is de afgelopen jaren toegenomen, vooral bij inwoners van weinig stedelijke gebieden en 65-plussers. De toename is opmerkelijk, omdat het aantal slachtoffers van (een poging tot) inbraak nauwelijks steeg.

lees meer

Inbraken slagen vaker tegenwoordig

In het derde kwartaal van 2014 hebben inbrekers vaker hun slag geslagen. Gemiddeld werd er ruim 112 keer per dag ingebroken. 

lees meer

Blicon beveiliging is genomineerd voor de Femme Tech Award 2014!

Wij zijn genomineerd voor de Femme Tech Award 2014! De award wordt uitgereikt aan technische bedrijven die zich inzetten voor vrouwen in de techniek. De uitreiking vindt plaats op 11 november aanstaande tijdens de Femme Tech Dag 2014. We houden jullie op de hoogte!

lees meer

De winnaars van de ‘Femme Tech Bedrijven Award’ zijn bekend

Gisteren werd de ‘Femme Tech Bedrijven Award’ uitgereikt tijdens de Femme Tech Dag 2014. Het thema van dit jaar was ‘Vanzelfsprekend M/V’. Helaas zijn wij niet uitgeroepen tot winnaar, maar één van de vier genomineerden vinden wij ook een mooie prestatie! Het thema van dit jaar is ‘Vanzelfsprekend M/V’ en de uitreiking vindt plaats in […]

lees meer

Live View: item in RTL Boulevard!

Er werd een interessant item omtrent Live View uitgezonden op RTL Boulevard. Heeft u de uitzending ook gezien? 

lees meer

Politie waarschuwt voor inbraken tijdens kerstdagen

Inbrekers zijn met name actief op eerste en tweede kerstdag en met oud en nieuw. Bewoners zijn dan vaak langere tijd van huis, vooral tijdens de avonduren. Het piekmoment voor inbrekers ligt tussen 17.00 en 21.00 uur.

lees meer

Wetsvoorstel publicatie door particulieren van camerabeelden van diefstal of vernieling

Burgers en bedrijven mogen straks camerabeelden publiceren van een diefstal, inbraak of vernieling. De verwachting is dat door de inzet van deze ‘extra ogen en oren’ de pakkans toeneemt. Nu is het particulieren en ondernemers wettelijk nog niet toegestaan om camerabeelden van verdachten te publiceren.

lees meer