Gratis advies0161 458880

Meldkamer

Met een aansluiting op onze 24-uur bemande meldkamer, bent u altijd verzekerd van adequate opvolging van uw alarmmelding.

Meldkamer

In deze tijd van lage sociale controle en een overbezet politiekorps heeft een op zichzelf staand alarmsysteem onvoldoende toegevoegde waarde. Binnen het total security management van Blicon vindt u onze eigen meldkamer, zodat u altijd verzekerd bent van adequate opvolging van uw alarm.

Waarom blicon?

  • Erkende Particuliere Alarmcentrale (PAC110)
  • Persoonlijke benadering
  • Géén stemcomputer 
  • Korte wachttijden

De meldkamer

Bij de meldkamer komen alle signalen binnen die een inbraak- of brandinstallatie verzendt. Dit betekent dat alle in- en uitschakelingen worden geregistreerd. Ook wordt er eens per 24 uur of continu gecontroleerd of de verbinding tussen uw systeem en de meldkamer nog functioneert.

Direct actie

Wanneer een alarmmelding binnenkomt op de meldkamer, bent u ervan verzekerd dat er direct actie wordt ondernomen. Of het nu gaat om inbraak, brand of andere meldingen, onze centralisten zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bezig met uw veiligheid.

Bij binnenkomst van een melding wordt direct actie ondernomen volgens een samen met u vastgesteld protocol. Onze deskundige centralisten begeleiden u of roepen een bewakingsdienst op en schakelen indien nodig andere hulpdiensten in.

Uw voordelen van meldkameraansluiting bij Blicon:

  • U krijgt een alarmmelding niet via een voice respons systeem binnen, maar onze centralist handelt de melding persoonlijk af. Zo kunnen we iedere situatie afzonderlijk beoordelen, u persoonlijk begeleiden en de nodige actie ondernemen.
  • Er wordt 24 uur per dag, 7 dagen in de week op uw bezittingen gelet.
  • Wij bieden extra diensten aan, zoals spertijden en maandrapportages.
  • Het serviceplatform en de meldkamer bevinden zich in hetzelfde gebouw, waardoor de centralist u kan ondersteunen bij technische problemen.
  • Een alarmsysteem dat niet is verbonden aan een meldkamer heeft minder zin, omdat er geen reactie komt op een alarmmelding.

Opvolgen van alarmmeldingen

Maakt u gebruik van onze surveillanten dienst voor alarmopvolging, dan hoeft u er zelf niet op af wanneer er een melding binnenkomt. Onze surveillanten zijn na een alarmmelding snel ter plaatsen, bekijken de situatie en nemen direct actie.

Meer informatie?

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.