Gratis advies0161 458880

Live View

De alarmcentrale van Blicon kan uw live camerabeelden van overvallen en inbraken doorsturen naar de politie.

Live View

Live View is een initiatief van de politie en het ministerie van Veiligheid & Justitie en is ontwikkeld om de pakkans van een overvaller of een inbreker te vergroten. Deze gratis dienstverlening maakt het mogelijk dat de politie rechtstreeks (via een alarmcentrale) meekijkt met de camerabeelden van een winkelier, bedrijfspand of horecaondernemer wanneer een inbraak of een overval plaatsvindt. Daarnaast neemt de kans op een nodeloos alarm sterk af.

Hoe werkt Live View?

pictogrammen-300dpi-transparant

  • Bij een inbraak of overval wordt via een alarmsensor danwel paniekknop het alarm geactiveerd. De camerabeelden worden (via een internetverbinding) door de alarmcentrale van Blicon opgevraagd.
  • De centralist van de alarmcentrale bekijkt de situatie op de beelden en schakelt bij overval of inbraak de live camerabeelden direct door naar de gemeenschappelijke meldkamer van de politie, brandweer en ambulance.
  • Deze live beelden stellen de politie en de andere hulpdiensten in staat om sneller en gerichter in actie te komen tegen de overvallers of inbrekers. De heterdaadkracht van de politie wordt enorm verbeterd en de hulpverlening van eventuele slachtoffers kan sneller op gang komen.

Wat biedt Blicon u?

  • Wij adviseren u over geschikte camerasystemen en de aansluitvoorwaarden van Live View.
  • Indien noodzakelijk leveren wij camerasystemen volledig op maat.
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week controle en snelle doorschakeling naar de politie.
  • Ervaren en goed opgeleide centralisten.
  • Een persoonlijke afhandeling van uw alarmmelding.

Meer weten?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van Live View. Neem voor meer informatie of het aanvragen van een offerte contact met ons op.

Bekijk voor meer informatie ook de video over Live View of het document ‘Slim bekeken’ van het ministerie van Veiligheid & Justitie.

Meer informatie?

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.