Gratis advies0161 458880

Brandbeveiliging Woning

Om zorg te dragen voor een tijdige signalering van brand en/of rookontwikkeling kunt u rookmelders aanbrengen in uw woning. Bijvoorbeeld in de vluchtwegen naar buiten.

Brandbeveiliging Woning

U wilt er niet aan denken dat uw veiligheid in gevaar komt of dat al uw kostbare bezittingen bij een brand verloren gaan. Een tijdige signalering van een beginnende brand is dan ook van onschatbaar belang. Door het uitbreiden van uw inbraaksignaleringssysteem met brandbeveiliging, wordt u door een brandalarm op tijd gewaarschuwd wanneer er brand uitbreekt.

Brandveiligheid van uw woning

Wist u dat in meer dan drie kwart van de gevallen een woningbrand onbewust veroorzaakt wordt door de bewoners zelf?
Om zorg te dragen voor een tijdige signalering van brand en/of rookontwikkeling kunt u rookmelders aanbrengen in uw woning. Bijvoorbeeld in elke ruimte waarop slaapkamers uitkomen en in de vluchtwegen naar buiten.

Rookmelders op uw alarmsysteem

Wellicht is uw woning voorzien van rookmelders, maar wat als uw brandalarm afgaat en u bent niet thuis?

bediendeel en rookmelder.2

Het is mogelijk om rookmelders te plaatsen en aan te sluiten op uw inbraaksignaleringsinstallatie. Zo bent u altijd verzekerd van doormelding van een brandmelding, naar onze 24/7 meldkamer.

Doormelding naar de meldkamer

Wanneer een brandmelding binnenkomt op onze meldkamer, wordt direct contact opgenomen met uw waarschuwingsadressen en – indien nodig – worden de hulpdiensten gealarmeerd. Onze centralisten zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bezig met uw veiligheid.

Gilze Den Bulk 2 Blicon / Bewacon

Is de brandveiligheid van uw woning up-to-date?

Wilt u de brandveiligheid van uw woning vrijblijvend laten controleren? Dat kan! Wij komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend beveiligingsadvies.

U heeft bij een brand meestal maar enkele minuten om te vluchten. Kijk hier hoe snel het kan gaan.

Meer informatie?

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.