Gratis advies0161 458880

Alarmopvolging

Met Blicon als bewakingspartner hoeft u nooit meer de deur uit voor een alarmmelding. Zodra u uw pand afsluit, nemen wij alle zorgen uit handen in het kader van alarmopvolging.

Alarmopvolging

Met Blicon als bewakingspartner hoeft u nooit meer de deur uit voor een melding van uw alarmsysteem, hoeft u zich geen zorgen meer te maken wie de sleutels van uw pand heeft en hoeft u geen beroep meer te doen op anderen. Zodra u uw pand afsluit, nemen wij alle zorgen uit handen in het kader van alarmopvolging.

Wat is alarmopvolging?

ao-300x140

Zodra de alarmservicecentrale een alarmmelding ontvangt, voor inbraak, brand of sabotage, snelt de dichtstbijzijnde surveillant naar uw pand. Hij maakt een inschatting van de situatie, schakelt indien nodig politie en/ of brandweer in en doet al het mogelijke om uw bezittingen te beschermen. Is de situatie eenmaal onder controle, dan brengt de surveillant uitgebreid rapport uit aan u en de betrokken instanties en draagt zorg voor eventuele noodreparaties. Pas als alles geregeld is en de veiligheid van uw pand gegarandeerd kan worden, vertrekt onze surveillant.

Uw voordelen van alarmopvolging door Blicon:

  • U hoeft niet meer voor iedere melding zelf naar uw object.
  • U of een van uw medewerkers hoeft bij een alarmmelding geen risico te lopen.
  • Indien er technische problemen zijn, bellen wij rechtstreeks een monteur.
  • Wij zorgen voor verificatie van het alarm.
  • U ontvangt een rapport van de alarmopvolging.

Meer weten over alarmopvolging?

Wij vertellen u graag meer over alarmopvolging door ons beveiligingsbedrijf. Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer informatie?

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.